aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Έντονος προβληματισμός που «αγγίζει» τον Φερέρ

ΕΝΠ: Έντονος προβληματισμός που «αγγίζει» τον Φερέρ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μεγάλη απογοήτευση και έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης μετά και την ήττα από τον Εθνικό στο Δασάκι (0-1). Ο προβληματισμός συνεχίζει να αγγίζει όλους στο «Τάσος Μάρκου» συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή, που πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Κάτι που και ο ίδιος άφησε να νοηθεί μετά και την ήττα από τον Εθνικό.

Ο Κάρλος Φερέρ, που ρωτήθηκε εάν σκέφτεται να παραιτηθεί, ανέφερε μεταξύ άλλων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις ότι, είναι η ώρα για να παρθούν αποφάσεις, στέλνοντας ουσιαστικά την μπάλα στη διοίκηση και στον πρόεδρο Γιώργο Τσόκκο. Δήλωσε, επίσης, πως η ομάδα ήταν κακή μόνο στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και ότι αδικείται από τα αποτελέσματα με Ερμή και Εθνικό.

Με την ήττα από τον Εθνικό, οι βυσσινί διατήρησαν και μία μακρόχρονη αρνητική παράδοση αφού που συμπλήρωσαν 11 χρόνια χωρίς νίκη στο Δασάκι. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο «χαστούκι», που έβαλε για τα καλά την Ένωση σε πολύ μεγάλους μπελάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ