aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Ελπίζει σε θαύμα για την παραμονή

ΕΝΠ: Ελπίζει σε θαύμα για την παραμονή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Είναι αρνητικά τα δεδομένα για την Ένωση αλλά σε καμία περίπτωση οι βυσσινί δεν θα τα παρατήσουν. Αντιθέτως, παρουσιάζονται πεισμωμένοι να τα δώσουν όλα για την ανατροπή και την παραμονή. Παρόλα τα αρνητικά δεδομένα, υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η Ένωση θα ανατρέψει την κατάσταση. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να κερδίσει τα πέντε παιχνίδια που απομένουν με Ερμή, Εθνικό, Πάφος FC, ΑΠΟΕΛ και Δόξα, αλλά και να έχουν απώλεια βαθμών οι άλλες ομάδες.

Οι νίκες του Εθνικού επί της Δόξας και της Σαλαμίνας επί του Ερμή, σε συνδυασμό με την καταστροφική ισοπαλία των βυσσινί με την Καρμιώτισσα, έφεραν την Ένωση σε ακόμη πιο δυσμενή θέση. Πλέον, η Ένωση έχει να ανέβει ένα ολόκληρο βουνό. Η ομάδα του Παραλιμνίου ήταν η μεγάλη χαμένη της αγωνιστικής.

Ο Σωτήρης Αντωνίου προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ερμή. Ο Ελλαδίτης τεχνικός προσπαθεί να ανεβάσει τη ψυχολογικά των ποδοσφαιριστών του αφού μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Καρμιώτισσα, η πίεση και το άγχος αυξήθηκαν κατά πολύ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ