aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

ΕΝΠ: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Ένωση φιλοξενεί σήμερα τον Εθνικό στο γειτονικό ντέρμπι, σε ένα ματς επιβίωσης.  Η νίκη είναι μονόδρομος για τους βυσσινί καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Η ομάδα του Παραλιμνίου, που προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα (1-5), θέλει πάση θυσία το «τρίποντο».  Εκτός των άλλων θέλει να πάρει και τη ρεβάνς της ήττας στην πρεμιέρα μέσα στο Δασάκι.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό και αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες στην ομάδα. Η Ένωση είναι στην τελευταία θέση μαζί με τον Εθνικό, μετρώντας μονάχα μία νίκη εντός έδρας επί της ΑΕΚ. Υπάρχει μεγάλη πίεση. Ο Κάρλος Φερέρ και οι παίκτες δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον Εθνικό και να πάρουν… ανάσες. Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Φερέρ, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Πιθανότατα θα υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Επιστρέφει ο Μπαρμπόσα που εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ