aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Ανάγκη για παράθυρο ελπίδας

ΕΝΠ: Ανάγκη για παράθυρο ελπίδας

Μετά το φιλικό της περασμένης Παρασκευής με τον Ονήσιλο (4-1) και τους εορτασμούς του Πάσχα, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου δεν έχει παρά να επικεντρωθεί στο ματς με τον Ερμή. Την ερχόμενη Κυριακή στο «Τάσος Μάρκου», οι βυσσινί έχουν μπροστά τους παιχνίδια από εκείνα που ταιριάζει το «απαγορεύεται οτιδήποτε άλλο εκτός από τη νίκη». Ο Λοΐζος Κοσμά θα κάνει μάλιστα το ντεμπούτο του και ελπίζει να είναι θετικό. Οι ποδοσφαιριστές, από την πλευρά τους, πήραν τις ανάσες τους και βλέπουν πια το ματς με τους «φτεροπόδαρους».

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον ΑΠΟΕΛ (0-1, 2-2) και το σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη, αποτελέσματα που επέφεραν τον τερματισμό της συνεργασίας του Κάριτ Φελκ, η ομάδα του Παραλιμνίου έχει ανάγκη από παράθυρο ελπίδας. Ειδικά από τη στιγμή που ξεπροβάλλει η αναμέτρηση με τον υποβιβασμένο Ερμή. Εντούτοις, ο ουραγός της βαθμολογίας έδειξε ότι παλεύει μέχρι τέλους και αν δεν προσεχτεί μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Γι’ αυτό και οι βυσσινί επειδή ούτε να σκέφτονται ενδεχόμενες νέες απώλειες θέλουν, αντιμετωπίζουν το ματς με πάσα σοβαρότητα. Εντός των ημερών θα φανεί ποιοι από τους Εγιόνγκ Ενόχ, Μπόρις Κλέιμαν, Μαξιμιλιάνο Ολίβα, Βασίλη Βαλιάνο, Ιωάννη Πίττα και Μηνά Αντωνίου, θα είναι έτοιμοι για το ματς. Οι συγκεκριμένοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ονήσιλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ