aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της νίκης

ΕΝΠ: Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της νίκης

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Ένωση μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα αύξησε την πίεση στα πόδια της και απέναντι στον Ερμή, σήμερα στο «Τάσος Μάρκου», δεν έχει άλλη επιλογή από το τρίποντο. Η νίκη είναι μονόδρομος. Μετά το «χαστούκι» από την Καρμιώτισσα, σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Με νίκη επί του Ερμή οι βυσσινί θα πάρουν ανάσα και θα ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους για παραμονή στην Κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση θα απομακρυνθεί ο στόχος τους. Η Ένωση είναι στους 27 βαθμούς και μπαίνει σε μία σειρά από 12 «τελικούς» και θέλει να κερδίσει τον πρώτο για να ελπίζει.

Ο Κάρλος Φερέρ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή στον πάγκο του και δεν γνωρίζει εάν θα θελήσει να αλλάξει πολλά σε πρόσωπα ή σχήμα. Ο Φερέρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του πως δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο πέραν της νίκης. Επιστρέφουν οι Πανός και Ντένινγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ