aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΈνωση: Προετοιμασία με πολλά «πλην»

Ένωση: Προετοιμασία με πολλά «πλην»

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου διάβηκε την πόρτα του χειρουργείου, μετά τον Κρίστη Ανδρέου. Πρόκειται για τον Σαρ Μαγκατέ, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και πλέον θα αρχίσει αποθεραπεία. Πέραν των δύο σίγουρων παροπλισμένων, υπάρχουν και άλλα προβλήματα ενόψει της προετοιμασίας για το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια.

Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Αγγελής Αγγελή, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπόρχα Εκίθα και Εγιονγκ Ενόχ. Τέλος, ακόμη δεν ξεκαθάρισε η υπόθεση με την ποινή του Σίτο Ριέρα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας.

Οι βυσσινί καταβάλλουν προσπάθεια για να εξασφαλίσουν τη συγκατάθεση των Πολωνών, ώστε να μη μεταφερθεί στο κυπριακό πρωτάθλημα η ποινή και ίσως να προκύψουν νεότερα από εβδομάδας. Γίνεται κατανοητό, όμως, ότι ο Αντρέ Πάους δουλεύει με αρκετά «πλην» ενόψει ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ