aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕνισχυμένο με τον Αμπαρτζουμιάν

Ενισχυμένο με τον Αμπαρτζουμιάν

Μια σημαντική επιστροφή ενόψει του «τελικού» με την Αλκή, μετρά ο τεχνικός του Παραλιμνίου Γιώργος Κοσμά. Έχει στη διάθεσή του για τον μεθαυριανό κρίσιμο αγώνα τον Χοβχανιές Αμπαρτζουμιάν. Ο Αρμένιος διεθνής απουσίαζε από τα τελευταία ματς λόγω της αποβολής του στο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα.

Επανέρχεται και η παρουσία του στο δεξί άκρο της άμυνας πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Άλλωστε, η εμπειρία και οι ικανότητες του 28χρονου άσου, είναι στοιχεία αναγκαία σ’ ένα σπουδαίας σημασίας ματς όπως το μεθαυριανό που θα κρίνει την παραμονή των βυσσινί στην Κατηγορία. Διαθέσιμος μετά από καιρό είναι και ο Ρασμούσεν, που θα πάρει θέση στην αποστολή, δύσκολα όμως θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Το Παραλίμνι θα ψάξει τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στην Κατηγορία. Στις τάξεις των βυσσινί υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα, μετά τις τελευταίες επιτυχίες. Διοικούντες και ομάδα, αναμένουν κατάμεστη την κεντρική εξέδρα του «Τάσος Μάρκου», ώστε ο κόσμος να σπρώξει σε υλοποίηση του στόχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ