Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕλίσα Σαμ ο εκλεκτός για την επίθεση, έρχεται απόψε στην Κύπρο

Ελίσα Σαμ ο εκλεκτός για την επίθεση, έρχεται απόψε στην Κύπρο

TOY NIKOY ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η τραγική είδηση του θανάτου του Πολ Τζούλιους θα συνοδεύει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για αρκετό καιρό. Όμως, οι βυσσινί είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά και ολοκληρώνουν τον προγραμματισμό ώστε να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Παραλιμνίου φέρνει στην Κύπρο τον Βέλγο επιθετικό Ελίσα Σαμ. Πρόκειται για 27χρονο Βέλγο, ο οποίος την τελευταία διετία ήταν στην Πάτρο Εϊσντέν Μαασμέχελεν Βελγίου με απολογισμό 18 τέρματα σε 49 συμμετοχές.

Προηγουμένως θήτευσε για δύο σεζόν στη Νόουτς Κάουντι (50 συμμετοχές, 9 γκολ). Τη σεζόν 2018-19 ήταν στην Αϊντχόφεν, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε 33 παιχνίδια και πέτυχε οκτώ γκολ στο ανώτατο επίπεδο του ολλανδικού ποδοσφαίρου, όμως στη συνέχεια η καριέρα του πήρε την κατιούσα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ