aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Ελεύθερο πουλί» ο Αντώνης Κουμή!

«Ελεύθερο πουλί» ο Αντώνης Κουμή!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μέσα σε όλον αυτό τον ντόρο σχετικά με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, φαίνεται πως κάποιοι που τους έχουν, αντί να τους εμπιστευτούν και να επενδύσουν σ’ αυτούς με πιθανό οικονομικό όφελος στο μέλλον, τους αφήνουν να φύγουν στο σημείο που άρχισαν να αποδίδουν.

Αυτό με αφορμή τον Αντώνη Κουμή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, ο οποίος συνείσφερε σε σημαντικό βαθμό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και κατ’ επέκταση στην επιστροφή των «βυσσινί» στα «σαλόνια», εκεί όπου παραδοσιακά ανήκουν. Και αντί να αξιοποιηθεί το ταλέντο του και να είναι ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που θα ανανεώσουν, τον άφησαν να μείνει ελεύθερος.

Η καθυστέρηση που παρουσιάζεται στο στήσιμο του διοικητικού μέρους, αλλά και στο κτίσιμο της ομάδας της νέας περιόδου, οδηγούν τον Κύπριο ποδοσφαιριστή προς την έξοδο. Το λάθος αυτό μόνο η επίσημη Ένωση μπορεί να το απαντήσει. Ο Κουμής μπορεί να αποδείξει μελλοντικά πως είναι ποδοσφαιριστής για μεγάλα πράγματα και αν θα συνεχίσει ή όχι στην Ένωση είναι πλέον και δική του απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ