aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕλευθερίου: «Προσπάθησαμε, όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Ελευθερίου: «Προσπάθησαμε, όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν, όμως στην Ένωση δεν είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, εξέφρασε ο τεχνικός των βυσσινί Λευτέρης Ελευθερίου. Τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες σε γενικές γραμμές κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλά το γρήγορο γκολ του ΑΠΟΕΛ τους τα χάλασε.

Όσα δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου:

Αρχικά είπε: «Παρά τις δυσκολίες που είχαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ήρθαμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και κάποιες καλές ευκαιρίες. Είχαμε και δύο απουσίες της τελευταίας στιγμής. Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούσαν να δώσουν άλλη ώθηση στο παιχνίδι μας. Το γρήγορο γκολ του ΑΠΟΕΛ μας τα χάλασε. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την κούραση των παικτών μας και αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε ένα γκολ. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Θα βάλουμε το κεφάλι κάτω και θα δουλέψουμε».

Για τις δυσκολίες: «Τη μια εβδομάδα κάναμε προπόνηση με δέκα και δώδεκα ποδοσφαιριστές. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έκαναν μόνο δύο – τρεις προπονήσεις. Τα παιδιά προσπάθησαν, όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ