aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕκίθα: Αποχή που φτάνει το 68.8% και δεν χαροποιεί την ΕΝΠ

Εκίθα: Αποχή που φτάνει το 68.8% και δεν χαροποιεί την ΕΝΠ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι παράγοντες της Ένωσης Νέων Παραλίμνιου ήλπιζαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν απέκτησαν τον Μπόρχα Εκίθα, ότι θα δικαιώνονταν. Διότι οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν την περασμένη σεζόν στην Ομόνοια, φανέρωναν ότι η συμφωνία με τον Βάσκο αμυντικό εμπεριείχε δόση ρίσκου. Όπως συμβαίνει άλλωστε πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις. Προς το παρόν, όμως, δεν πρέπει να είναι και πολύ χαρούμενοι οι βυσσινί, καθώς ο σέντερ μπακ από την Ιρουνιέα αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (3-5) και έκτοτε βρίσκεται στη συνήθη κατάσταση, που ήταν και επί της πράσινης θητείας του: εκτός αποστολής.

Για να το συνοψίσουμε, ο Εκίθα έβγαλε τη σεζόν στην Ομόνοια με έξι συμμετοχές και άλλες εφτά φορές στον πάγκο, σε σύνολο 38 αγώνων (36 πρωτάθλημα, 2 κύπελλο). Προσθέτοντας και το ένα στα εφτά με τη φανέλα της Ένωσης, η σούμα λέει εφτά συμμετοχές, εφτά φορές πάγκο και 31 φορές εκτός αποστολής σε σύνολο 45 αναμετρήσεων.

Η… αποχή λοιπόν αγγίζει το 68,8% και γίνεται κατανοητό ότι αν δεν παρατηρηθεί κάθετη πτώση του ποσοστού, το Παραλίμνι θα στερείται σχεδόν σε μόνιμη βάση έναν από τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους βασίστηκε πολύ κατά τον καλοκαιρινό μετεγγραφικό σχεδιασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ