aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕυκαιρία για δοκιμές στην ΕΝΠ

Ευκαιρία για δοκιμές στην ΕΝΠ

Μετά το πενθήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές της ΕΝΠ επέστρεψαν την Πέμπτη στις προπονήσεις και έπιασαν δουλειά για τον πολύ σημαντικό αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Πάφος FC, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Σήμερα οι «βυσσινί» θα έχουν την ευκαιρία για δοκιμές, στο προγραμματισμένο φιλικό με την Ομόνοια στο «Ηλίας Πούλλος» κεκλεισμένων των θυρών. Ο Κάριτ Φελκ αναμένεται να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, σε μια προσπάθεια να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητά τους.

Ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος στον αγώνα πρωταθλήματος, αφού η διακοπή του δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Μετά το παιχνίδι με την Πάφος FC, η ΕΝΠ θα αρχίσει να σκέφτεται το πρώτο ματς κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ