aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΈδωσαν τα χέρια με τον Απόστολο Μακρίδη

Έδωσαν τα χέρια με τον Απόστολο Μακρίδη

Ο Απόστολος Μακρίδης είναι το νέο αφεντικό στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί η πρόσληψή του, αλλά από το βράδυ της Παρασκευής οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έδωσαν μάλιστα τα χέρια. Ουσιαστικά ήταν ένα φλερτ με τον Κύπριο τεχνικό που χρονολογείται και πλέον οι δύο πλευρές συνεχίζουν μια κοινή πορεία στη νέα σεζόν.

Τον Απόστολο Μακρίδη τον περιμένει πάρα πολλή δουλειά αφού θα χτίσει την ομάδα από την αρχή με στόχο να την επαναφέρει στην Α’ Κατηγορία.  Ο προγραμματισμός ξεκινά άμεσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κύπριος τεχνικός έχει αρκετούς μετεγγραφικούς στόχους σημειωμένους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο βυσσινί στρατόπεδο.

Σε ότι αφορά στο διοικητικό κομμάτι δεν έχει ανακοινωθεί ο καταρτισμός της διοίκησης της νεοσύστατης ποδοσφαιρικής εταιρείας και είναι κάτι που αναμένεται ότι θα γίνει από μέρα σε μέρα. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό κατά πόσο θα είναι στο διοικητικό σχήμα της εταιρείας ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Σωτήρης Κόκκινος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ