aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Δυστυχώς ορισμένα προσωπικά-οικογενειακά προβλήματα...»

«Δυστυχώς ορισμένα προσωπικά-οικογενειακά προβλήματα…»

Ο Θεόδωρος Αντωνίου αποχαιρετάει και μέσω ανάρτησής του στα Social Media την ΕΝΠ. Ευχαριστεί τους πάντες και τους εύχεται ό,τι καλύτερο…

Αναλυτικά:

«Με την δήλωση μου αυτή θα ήθελα να χαιρετήσω με την σειρά μου και ταυτόχρονα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ΕΝΠ Ποδόσφαιρο για την συνεργασία που είχαμε, ενώ ταυτόχρονα να δηλώσω και περήφανος για το έργο που επιτελέσαμε σε αυτές τις δυο σχεδόν σεζόν στις οποίες διετέλεσα Γενικός Διευθυντής της ομάδας.

Δυστυχώς ορισμένα προσωπικά-οικογενειακά προβλήματα με υποχρεώνουν να επιστρέψω νωρίτερα στην γενέτειρά μου και ως εκ τούτου η συνέχιση της συνεργασίας μας κατέστη από δύσκολη έως αδύνατη.

Εκτός από το Δ.Σ. θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς πρώτα απ’ όλα τους στενούς συνεργάτες μου, τα μέλη δηλαδή του προσωπικού των γραφείων της ΕΝΠ με τα οποία είχαμε μια άψογη συνεργασία, έστω και εάν πολλές φορές τους πίεσα αρκετά έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ευχαριστώ για την συνεργασία το προσωπικό της ομάδας στο γήπεδο, του υπαλλήλους του Δήμου Παραλιμνίου στο “Τάσος Μάρκου”, τους τέσσερις προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, τους βοηθούς προπονητές, τον Γυμναστή, τους προπονητές τερματοφυλάκων, το ιατρικό τιμ και τους φυσιοθεραπευτές και ασφαλώς τους ποδοσφαιριστές των σεζόν 2018-19 και 2019-20.

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους μετόχους της εταιρείας, τα μέλη του σωματείου και ασφαλώς τον απλό κόσμο της ομάδας για την μεγάλη τους στήριξη σε όλες τις ενέργειές μου εντός και εκτός γραφείων.

Αποχαιρετώ λοιπόν φίλοι μου και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Αντωνίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ