aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΔύο μετεγγραφές και μία αποχώρηση για την ΕΝΠ

Δύο μετεγγραφές και μία αποχώρηση για την ΕΝΠ

Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Αρχικά, κοινοποίησε στο Facebook τη σύναψη συμφωνίας με τον Ευάγγελο Γεωργίου. Πρόκειται για 24χρονο Κύπριο τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Μπόρις Kλέιμαν και Κωνσταντίνος Πέτρου. Ο Γεωργίου αναδείχτηκε από την ακαδημία της ΑΕΛ και είχε μάλιστα οκτώ συμμετοχές με την ανδρική ομάδα.

Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Όρλιν Στάροκιν να ανακοινωθεί. Ο Βούλγαρος αριστερός μπακ προπονείτο το τελευταίο διάστημα με τους βυσσινί και χθες επισημοποιήθηκε η συνεργασία τους. Είναι γνωστός από το πέρασμά του από την Αλκή, με την οποίαν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, παρελθόν αποτελεί από τις προπονήσεις της Ένωσης ο Σεργκέι Πανασένκο. Ο Ουκρανός μέσος πέρασε από το μικροσκόπιο του Γιώργου Κοσμά, ο οποίος όμως δεν άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο Κύπριος προπονητής δουλεύει στο μοντάρισμα της ομάδας του, προκειμένου να την παρουσιάσει έτοιμη στο ματς της πρεμιέρας με τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο «Τάσος Μάρκου». Όπως φάνηκε από το τελευταίο τεστ με τον Ολυμπιακό (0-3), θέλει πολλή δουλειά για να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ωστόσο, όπως λένε οι βυσσινί, γι’ αυτό γίνονται τα φιλικά, ώστε να εντοπίζονται οι αδυναμίες και να εξαλείφονται. Αν θα τους βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να παρουσιαστούν σημαντικά καλύτερα απέναντι στους μπλε της Άχνας, θα φανεί στο γήπεδο την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ