aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΔύο είπαν «παρών», ένας στο… περίμενε

Δύο είπαν «παρών», ένας στο… περίμενε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δύο επιπλέον επιλογές στη διάθεση του προπονητή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Κάριτ Φελκ, για το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης.

Οι Γιώργος Κολοκούδιας και Εγιόνγκ Ενόχ προπονήθηκαν χθες το πρωί σε φουλ ρυθμό και υπολογίζονται από τον Δανό τεχνικό. Αντιθέτως, ατομικά γυμνάστηκε ο Σιοβάλ Γκοζλάν και σήμερα θα κριθεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου». Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται οι Ιωάννης Πίττας, Αντώνης Κουμής και Κρίστης Ανδρέου.

Η τεχνική ηγεσία θα κατασταλάξει σήμερα στις επιλογές για το βασικό σχήμα. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι, θα αποφασίσει και ποιοι βρίσκονται στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση. Υπόψη λαμβάνει και τον παράγοντα κούραση, καθώς οι βυσσινί προέρχονται από τη μεγάλη προσπάθεια της περασμένης Τετάρτης στον προημιτελικό με την Πάφος FC, που απέφερε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ