aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΧωρίς τους Ντένιγκ και Μπελόνε

Χωρίς τους Ντένιγκ και Μπελόνε

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Οι επτά βαθμοί που πήρε η Ένωση στα τελευταία τρία ματς ανέβασαν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στα ύψη. Επιπρόσθετα, η ομάδα πήρε αυτοπεποίθηση, κάτι που εκτιμάται ότι θα τη βοηθήσει στην πολύ δύσκολη συνέχεια που την περιμένει.

Το Παραλίμνι υποδέχεται αύριο την ΑΕΛ και την Τετάρτη «τα λέει» στο Μακάρειο Στάδιο με τον Ολυμπιακό. Οι βυσσινί έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες και ότι μπορούν να υλοποιήσουν τον στόχο της παραμονής, φτάνει να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους, μειώνοντας τα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι τους. Στην Ένωση, ολοκληρώνουν την προετοιμασία για το δύσκολο ματς με την ΑΕΛ. Στα χαρτιά είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Μίκαελ Πανός που αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός πλάνων είναι ο Μπελόνε που προέρχεται από τραυματισμό. Επίσης, ο Κάρλος Φερέρ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντένιγκ λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ