aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑποχωρήσεις και ενίσχυση

Αποχωρήσεις και ενίσχυση

Την πόρτα εξόδου από το Παραλίμνι, μετά τους Μιτρέφσκι και Στσεπάνιακ, αναμένεται να δουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Γκουστάβο Σιβιέρο φαίνεται πως για την ώρα τυγχάνει της στήριξης του προέδρου Γιώργου Τσόκκου, ο οποίος όμως έχει πολλά παράπονα από την παρουσία αρκετών βασικών παικτών και αναμένει να δει βελτίωση. Τον Ιανουάριο οι «βυσσινί» θα ενισχυθούν με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών της ελπίζοντας ότι θα φτάσουν στα πλέι άουτ με περισσότερες ελπίδες παραμονής στην Α’ Κατηγορία.

Όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Παραλιμνίου, Κωνσταντίνος Φάνος, θα αποκτηθεί σίγουρα ένας κεντρικός αμυντικός, ενώ ενίσχυση θα υπάρξει και στη μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, η εβδομάδα που διανύουμε περιλαμβάνει σκληρές προπονήσεις για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (17:00). Για σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στη Δερύνεια με αντίπαλο την Αναγέννηση (17:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ