aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑπαρτία και ο Σαντίκ στην κορυφή

Απαρτία και ο Σαντίκ στην κορυφή

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα κυνηγήσει απόψε την πρώτη νίκη της απέναντι σε ομάδα της πρώτης εξάδας, αφού θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο «Τάσος Μάρκου» (19:00, Cytavision Sports 1). Οι βυσσινί βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έχοντας μαζέψει τέσσερις βαθμούς στα προηγούμενα δύο ματς και θέλουν να δώσουν συνέχεια, για να ξεκολλήσουν από την ανεπιθύμητη 11η (προτελευταία) θέση.

Εννοείται ότι η αποστολή απέναντι σε τέτοιας δυναμικότητας αντιπάλους μόνο εύκολη δεν αναμένεται. Είναι γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο που θεωρείται πολύ θετικό ότι ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Μάλιστα, σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση στην κορυφή τής επίθεσης θέτει η μετεγγραφή της τελευταίας στιγμής, Μπεράτ Σαντίκ.

Όσο για το επικρατέστερο σχήμα, είναι το ακόλουθο: Ο Κλέιμαν κάτω από τα δοκάρια, οι Αμπαρτζουμιάν, Μπαρπόσα, Μπάλαζιτς και Βαλιάνος στην άμυνα, οι Ριέρα, Σπόλιαριτς και Ουντόζι στο κέντρο, οι Βαρέλα και Θεοδώρου εξτρέμ και ο Σαντίκ σέντερ φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ