aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑντωνίου: «Η Ένωση έρχεται και θα σωθεί»

Αντωνίου: «Η Ένωση έρχεται και θα σωθεί»

Τη βεβαιότητα του πως η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου μετά τη νίκη επί της Πάφος FC. Τόνισε παράλληλα πως με τη μείωση στο -6 από τις θέσεις της παραμονής, η πίεση πλέον πάει στους αντίπαλους.

Όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, τον τελευταίο καιρό το λέει η καρδιά τους. Το μόνο που προσπάθησα να κάνω ήταν να τους ξυπνήσω τον εγωϊσμό. Σε αυτό το κομμάτι τα καταφέραμε με όλο το προπονητικό τιμ. Το δείξαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι όταν χάναμε με 3-0. Σήμερα και πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως δείξαμε αντίδραση και πίστη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο και νικήσαμε. Μέχρι το 65΄ ήμασταν πολύ καλοί, όμως από τη στιγμή που παίζουμε για την επιβίωση, οπισθοχωρήσαμε. Ήταν εφτά τελικοί, πήραμε την πρώτη νίκη. Μειώσαμε στους έξι βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στην παραμονή και η πίεση πάει στους αντίπαλος. Η Ένωση έρχεται και θα σωθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ