aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑντωνίου: «Γιατί όχι εφτά στα εφτά;»

Αντωνίου: «Γιατί όχι εφτά στα εφτά;»

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τον πιο εφιαλτικό τρόπο για μας. Ψυχολογικά δεν ήμασταν καλά. Κάναμε παιδαριώδη λάθη στο δεύτερο και το τρίτο γκολ. Αυτό που είπαμε στα αποδυτήρια ήταν ότι αγωνίζονται σε έναν ιστορικό σύλλογο. Να σεβαστούν την ιστορία και να έχουν ψυχή και καθαρό μυαλό στο δεύτερο μέρος», δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου, μετά το 3-3 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με τη Νέα Σαλαμίνα και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Είχαμε υπομονή, παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Δημιουργήσαμε φάσεις και κάναμε το 3-3. Λίγο έλειψε να το κάνουμε και 4-3. Στο ποδόσφαιρο με τέτοιες προσπάθειες είναι σαν να κάνεις νίκες. Είπα στους παίκτες μου ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ό,τι ψυχικά αποθέματα έχουμε θα τα δώσουμε. Γιατί όχι να κάνουμε το εφτά στα εφτά; Αρκεί να τον πιστέψουν οι παίκτες μας. Έχουν τη δυνατότητα και το έδειξαν. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε την επόμενη μέρα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ