aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑναζητούν το φως στο τούνελ

Αναζητούν το φως στο τούνελ

Θολό παραμένει το διοικητικό σκηνικό στην ΕΝΠ, μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Τσόκκου, ο οποίος επιμένει στην παραίτησή του. Άτομα που βρίσκονται κοντά στην ομάδα έκαναν προσπάθεια να μεταπείσουν τον απερχόμενο πρόεδρο των «βυσσινί» αλλά μάταια μέχρι στιγμής, με τον ίδιο να δηλώσεις ότι θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αλλά από άλλο πόστο, για να βοηθήσει όπως μπορεί τον επόμενο πρόεδρο.

«Η οικογένεια Τσόκκου θα είναι δίπλα στον νέο πρόεδρο και δίπλα στην ομάδα για να βοηθήσει», είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα που έστειλε ο ίδιος. Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος Αδάμος Γερμανός και ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ΕΝΠ Καλλής Φλουρής εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εξεύρεση του επόμενου διοικητικού ηγέτη και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι την εβδομάδα που διανύουμε θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσεγγιστεί συγκεκριμένο άτομα που ήταν στη διοίκηση του Γιώργου Τσόκκου, όμως ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του, κάτι που αναμένεται να συμβεί το συντομότερο, καθώς ο προγραμματισμός της ομάδας έχει «παγώσει» εξαιτίας της διοικητικής αβεβαιότητας. Μάλιστα, ότι και να γίνει με το θέμα του νέου προέδρου, ο προϋπολογισμός θα είναι μειωμένος σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καθώς είναι πρακτικώς αδύνατο τη δεδομένη χρονική στιγμή να σηκώσει κάποιος ακόμη και το περσινό οικονομικό βάρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ