aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑνακοινώνει τον Πάους και συνεχίζει με τις προσθήκες

Ανακοινώνει τον Πάους και συνεχίζει με τις προσθήκες

Τα θέματα που αφορούν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό στο Παραλίμνι μπαίνουν σε μια σειρά. Μετά την ανακοίνωση για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Αντρέ Πάους, η οποία αναμένεται επίσημα έως αύριο, θα τρέξουν και οι κατάλληλες προσθήκες.

Διαβάστε επίσης: Πιθανός προορισμός η Κύπρος για τον Λόρα (pics & video)

Οι αγωνιστικές απαιτήσεις ανεβαίνουν καθώς η ομάδα επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία και θα έχει να αντιμετωπίσει πλέον πολύ πιο δύσκολους αντίπαλους σε σχέση με πέρυσι. Απαιτείται κατάλληλη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού για να υλοποίηση η ομάδα τον στόχο της, ο οποίος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Επίσης, η νέα σεζόν θα είναι και η πρώτη στην οποία θα υπάρχουν 12 ομάδες στην Α’ Κατηγορία  και ο Ολλανδός τεχνικός τον βυσσινί θα πρέπει δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Σύντομα το νερό στο αυλάκι

Μέχρι στιγμής η Ένωση είναι η μοναδική ομάδα στην Α’ Κατηγορία η οποία δεν έχει αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή. Αμέσως μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Πάους θα τρέξουν και τα θέματα ανανεώσεων συμβολαίων. Μόνο τέσσερις παίκτες διατηρούν συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, όπως είχαμε γράψει προσφάτως. Είναι οι Γιώργος Κολοκούδιας, Κούλης Παύλου, Λοΐζος Κοσμά και Αντώνης Κουμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ