Τα οκτώ γκολ που δέχθηκε το Παραλίμνι σε τρεις αγωνιστικές είναι πολλά και αυτό είναι που προβληματίζει ιδιαίτερα άπαντες στο «βυσσινί στρατόπεδο».
Κάνοντας τον απολογισμό των πρώτων παιχνιδιών στο φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιώργου Κοσμά πλήρωσε τα τραγικά αμυντικά της λάθη που δεν της επέτρεψαν να έχει μέχρι στιγμής θετικό πρόσημο στη βαθμολογία.
«Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Νιώθουμε στενοχώρια για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο βαθμό στις πρώτες αγωνιστικές, όμως δεν απογοητευόμαστε. Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν σύντομα τα θετικά αποτελέσματα», ανέφερε με δηλώσεις του στο Active 107.4 & 102.5 ο εκπρόσωπος Τύπου των βυσσινί, Κωνσταντίνος Φάνου.
Πλέον η προσοχή έχει στραφεί στον δύσκολο αγώνα της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ, όπου στόχος είναι μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιστρέφει ο Ουντόζι, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς κάνει ο Βαρέλα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.














