aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Τρεις ήττες, μια ισοπαλία στα έως τώρα φιλικά

Παραλίμνι: Τρεις ήττες, μια ισοπαλία στα έως τώρα φιλικά

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο προπονητής του Παραλιμνίου, Κώστας Καΐάφας, είδε αυτά που ήθελε να δει στη φιλική ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-2, βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας. Ο Κύπριος τεχνικός σε άλλο ένα παιχνίδι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

Στα μέχρι τώρα φιλικά που έδωσε η Ένωση ηττήθηκε από τη Δόξα με 1-4, την Αναγέννηση με 0-3 και τον Ολυμπιακό με 1-2, ενώ εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την Αγία Νάπα. Ο Βραζιλιάνος Μοράες είδε δίκτυα και αυτό καταγράφεται στα θετικά. Είναι το δεύτερο γκολ που πέτυχε στα φιλικά της προετοιμασίας.

Ο Σίζαρ θα δοκιμαστεί και στο αυριανό φιλικό με τον Εθνικό στο Δασάκι. Απουσίαζαν από το φιλικό με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού οι Λοΐζος Κοσμάς και Κοζοκνεάν. Ο Κοσμάς αναμένεται ότι θα επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπόνηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Ρουμάνος επιθετικός Κοζοκνεάν στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Οι δύο Αφρικανοί που δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες δεν ικανοποίησαν και αποτέλεσαν παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ