aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Ο Σπύρου και οι νεαροί του έσωσαν την... παρτίδα

Παραλίμνι: Ο Σπύρου και οι νεαροί του έσωσαν την… παρτίδα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Πανίκος Σπύρου είναι ο μοναδικός προπονητής που φέτος έσωσε την… παρτίδα στην Ένωση. Σε μια παντελώς αποτυχημένη χρονιά για την Ένωση με την ανδρική ομάδα να γνωρίζει τον απευθείας υποβιβασμό, ο πρώην διεθνής άσσος και νυν προπονητής, οδήγησε την ομάδα Κ-17 των βυσσινί στη Α’ κατηγορία.

Ο Σπύρου εργάστηκε πάρα πολύ σκληρά και δικαιώθηκε για άλλη μία χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής πριν από δύο χρόνια ανέβασε και την εφηβική ομάδα της Ένωσης από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία. Τα έργα του μιλούν στο γήπεδο.

Ο Παραλιμνίτης τεχνικός είναι γεννημένος νικητής και το δείχνει έμπρακτα αφού μέσα σε τρία χρόνια προπονητικής καριέρας, με το πάθος του, την πολύ σκληρή δουλειά του, αλλά και τις γνώσεις του, μετρά ήδη δύο ανόδους με δύο διαφορετικές ομάδες της Ένωσης, κάτι που αποτελεί ήδη ανεπανάληπτο ρεκόρ.

Ο Πανίκος Σπύρου βρίσκεται από χθες στην Ουγγαρία μαζί με δύο ποδοσφαιριστές του, της Κ17 τον επιθετικό Θεόδωρο Κολοκούδια και τον αμυντικό Γιώργο Νικολάου, τους οποίους η Ουγγρική ομάδα Βίντεοτον θέλει να περάσει από δοκιμαστικά.

Η Βίντεοτον έστειλε επίσημη πρόσκληση στην Ένωση για να μεταβούν οι δύο νεαροί για δοκιμαστικά. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Ουγγαρία ο Σπύρου δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα παρακολουθήσει τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Βίντεοτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ