aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Μεγάλο φαβορί ο Μακρίδης

Παραλίμνι: Μεγάλο φαβορί ο Μακρίδης

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην Ένωση έγινε συνάντηση με τον Απόστολο Μακρίδη και ο Κύπριος τεχνικός αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τις τύχες των βυσσινί.

Φαίνεται ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι το νέο αφεντικό των βυσσινί, όμως η ενημέρωση αναφέρει ότι θα γίνει συνάντηση και με τον πρώην προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει η συνάντηση της διοίκησης με τον Απόστολο Μακρίδη έγινε μέσα πολύ καλό κλίμα και υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων για το πώς θα πορευθούν οι βυσσινί τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα υπήρξε προφορική συμφωνία αλλά αυτή θα πρέπει να περάσει από την συνεδρία της διοίκησης και μέχρι τότε τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Ο Απόστολος Μακρίδης ζήτησε τριετές συμβόλαιο, ενώ η Ένωση του πρότεινε δύο χρόνια.

Τελικά βρέθηκε κοινή συνισταμένη με συμβόλαιο για 2+1 με το δικαίωμα ανανέωσης στην Ένωση. Να σημειωθεί πως στα τελευταία δύο χρόνια η Ένωση άλλαξε τρεις προπονητές και πάει για τέταρτο. Στην Β΄ κατηγορία ξεκίνησε με τον Μάριο Κωνσταντίνου, στην συνέχεια ανέλαβε ο Νίκος Καραγεωργίου και ακολούθησε ο Ρόνι βαν Χενέουχντεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ