aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Με πρόεδρο τον Δημήτρη Τσίσσιο

Παραλίμνι: Με πρόεδρο τον Δημήτρη Τσίσσιο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Δεν θα υπάρξει όπως όλα δείχνουν διοικητική αλλαγή στο Παραλίμνι, αφού το νυν Δ.Σ. παρουσιάζεται αποφασισμένο να ηγηθεί του σωματείου και στη Β’ Κατηγορία, με πρόεδρο τον Δημήτρη Τσίσσιο και αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Μιχάλη Οικονόμου.

Παρά το αρνητικό κλίμα που υπάρχει και παρά τις παραιτήσεις του προέδρου Σωτήρη Κόκκινου και του εφόρου Γιώργου Μουστακά, τα υπόλοιπα άτομα του Δ.Σ. θέλουν να παραμείνουν στις θέσεις τους. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, ίσως προκύψουν μόνο κάποιες προσθαφαιρέσεις, χωρίς ωστόσο να αναμένονται δραματικές αλλαγές.

Την ίδια στιγμή, ο απόηχος της μεγάλης απογοήτευσης για τον απευθείας υποβιβασμό των βυσσινί, καλά κρατεί στο Παραλίμνι, με τον κόσμο να επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες στους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος για την άσχημη σεζόν.

Τα περισσότερα πυρά δέχεται ο Μιχάλης Οικονόμου και οι συνεργάτες του, οι οποίοι είχαν την απόλυτη ευθύνη στο «Τάσος Μάρκου» τα τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ