aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Με 10 γνώριμα αποκτήματα και τη φιλοσοφία του Καϊάφα

Παραλίμνι: Με 10 γνώριμα αποκτήματα και τη φιλοσοφία του Καϊάφα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Ένωση έβαλε μπρος για τη νέα σεζόν από την περασμένη Δευτέρα. Σήμερα στο «Τάσος Μάρκου», πριν από την προπόνηση, θα γίνει αγιασμός. Η ομάδα του Παραλιμνίου, με νέο τεχνικό ηγέτη τον Κώστα Καϊάφα, ο οποίος θα επιδιώξει να περάσει τη δική του φιλοσοφία, έχει στόχο να θέσει γερές βάσεις στην προετοιμασία ώστε να διεκδικήσει με απαιτήσεις την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία.

Οι βυσσινί στοχεύουν σε πορεία πρωταθλητισμού στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και στην άμεση επάνοδό τους στα «σαλόνια», εκεί όπου παραδοσιακά ανήκουν. Η προετοιμασία τους εισέρχεται στη δεύτερη της εβδομάδα.

Μέχρι χθες η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση δέκα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα δώσουν το παρών τους στη σημερινή προπόνηση. Οι τέσσερις ξένοι που αποκτήθηκαν είναι οι Βαλβέρντ, Πράγκερ, Κοζοκνεάν και Τροϊτέιρο. Από την κυπριακή αγορά αποκτήθηκαν οι Αντώνης Μούσιης, Λευτέρης Μέρτακκας, Μάριος Λαΐφης, Θεόδωρος Ιωσηφίδης, Δημήτρης Οικονόμου και Μάικ Φίλγκεϊτ. Ο τελευταίος τέθηκε εκτός πλάνων από τον Ερμή και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Παραλίμνι.

Οι μετεγγραφές δεν έχουν τελειώσει. Όπως όλα δείχνουν οι βυσσινί θα προχωρήσουν στην απόκτηση του 32χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Μπρούνο Μοράις. Ο συγκεκριμένος φορ αγωνιζόταν στη Βαρζίμ, ομάδα Β’ Κατηγορίας της Πορτογαλίας και στην περσινή σεζόν σημείωσε 3 γκολ σε 23 αγώνες στους οποίους αγωνίστηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ