aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Καλύτερα από το τίποτα

Παραλίμνι: Καλύτερα από το τίποτα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Λένε πως ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από το τίποτα. Όταν μάλιστα κινδυνεύεις με ήττα και πετυχαίνεις δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, το αποτέλεσμα μοιάζει στο τέλος με τεράστια επιτυχία. Και στο Παραλίμνι έτσι βλέπουν τον βαθμό που απέσπασαν προχθές από τον Ολυμπιακό στο «Τάσος Μάρκου» (2-2), στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα ήθελε να κάνει ποδαρικό στη σεζόν αλλά δεν τα κατάφερε, σώζοντας ό,τι μπορούσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με σκόρερ τους Ατάντα (90+2’) και Κατσιατή (90+4’). Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και το χρονικό σημείο που ισοφάρισαν οι βυσσινί, σίγουρα τους αφήνει ικανοποιημένους από τον παλικαρίσιο βαθμό, απέναντι σε μια ομάδα που επίσης έχει θέσει ως στόχο της την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Παραλιμνίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και την κατάθεση ψυχής για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο.

Ο Βαλβέρντ φέρει σοβαρότατη ευθύνη για το δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Από τον Γάλλο τερματοφύλακα περιμένουν περισσότερα στο Παραλίμνι και ελπίζουν ότι στη συνέχεια θα είναι καλύτερος για να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Αντίθετα, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τροϊτέιρο και έδειξε πως είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Και τα δύο γκολ του Παραλιμνίου προήλθαν από δικές του ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ