aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Η μεγάλη ανατροπή σε βίντεο (φιλική ήττα από την Εθνική Μιανμάρ)

Παραλίμνι: Η μεγάλη ανατροπή σε βίντεο (φιλική ήττα από την Εθνική Μιανμάρ)

Το απόγευμα του Σαββάτου η Ένωση Νέων Παραλιμνίου πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη, με νέα ανατροπή κερδίζοντας την Ομόνοια Αραδίππου με 3-2.

«Νίκη σε 3η αγωνιστική, μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, για όσους αρέσκονται στις στατιστικές. Άλλο ένα παιχνίδι, στο οποίο τα ατομικά λάθη μπορούσαν να στοιχίσουν απώλεια βαθμών. Ευτυχώς η ομάδα μας, βρήκε και πάλι τη δύναμη να αντεπιτεθεί και να πάρει το ζητούμενο, που δεν ήταν άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι κινήσεις του προπονητή μας από τον πάγκο, αποδείχτηκαν και πάλι σωστές και ουσιαστικές», αναφέρεται στη σελίδα των βυσσινί.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις, σε βίντεο που ανάρτησαν οι βυσσινί στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

Εξάλλου, σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Μιανμάρ (και πριν το 1989 Βιρμανία ή Μπούρμα) Κ-21 σε βοηθητικό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του «Τάσος Μάρκου» αγωνίστηκε η Ένωση και ηττήθηκε με 1-3. Πήραν χρόνο συμμετοχής, όσοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ