aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: H καυτή καρέκλα του προέδρου παραμένει κενή

Παραλίμνι: H καυτή καρέκλα του προέδρου παραμένει κενή

Δεν βρέθηκε οριστική λύση στο διοικητικό πρόβλημα της ΕΝΠ και η ομάδα παραμένει χωρίς Πρόεδρο. Επιπλέον χρόνος δόθηκε στην τετραμελή επιτροπή μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Η επίσημη ενημέρωση:

Ούτε στην χθεσινή Γενική Συνέλευση κατέστη δυνατόν να εξευρεθεί οριστική λύση στο Διοικητικό πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα. Στα θετικά η αύξηση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο νέο Διοικητικό σχήμα από νέους ανθρώπους με διάθεση για προσφορά. Όμως η καυτή καρέκλα του Προέδρου παραμένει κενή, αφού υπάρχει έντονη ανησυχία για τις οικονομικές εκκρεμότητες που εμφανίζονται. Δόθηκε επιπλέον χρόνος μέχρι την επόμενη Τρίτη στην τετραμελή Επιτροπή, να βολιδοσκοπήσει κάποιους παράγοντες.

Η ενισχυμένη πλέον Διοικούσα Επιτροπή αποτελείται από τους Κώστα Στρατή, Γιώργο Φλουρή, Φώτη Τρίαρο, Ζεκίλη Φλουρή, Κωνσταντίνο Φάνο, Παναγιώτη Σκάττο, Αντωνία Κοτζιάπασιη, Παναγιώτη Κοτζιάπασιη, Στέφανο Στυλιώτη, Αντώνη Μουστακά, Αντρέα Μαυρουδή και Αντρέα Γιαννακού. Η Διοικούσα Επιτροπή έχει δεσμευτεί να παρουσιάσει εισηγήσεις για άμεση οικονομική ενίσχυση του σωματείου στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Τρίτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στη Συνέλευση ήταν ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Eνημερωτική συνάντηση

Επιπλέον, ενημερωτική συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 08/07/2016 στις 20:00 στην αίθουσα του Δήμου Παραλιμνίου μεταξύ προπονητών-ποδοσφαιριστών των τμημάτων Κ13-Κ18 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016/2017. Η παρουσία ποδοσφαιριστών υποχρεωτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ