aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Εξελέγη 10μελές συμβούλιο

Παραλίμνι: Εξελέγη 10μελές συμβούλιο

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ατόμων που θα απαρτίζουν το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της νεοσύστατης ποδοσφαιρικής εταιρείας του Παραλιμνίου. Στην προχθεσινή συνέλευση, εξελέγη 10μελές συμβούλιο που θα καταρτιστεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες και ακολούθως θ’ αρχίσει ο προγραμματισμός της ομάδας.

Στο συμβούλιο υπάρχουν και τρεις εκπρόσωποι του σωματείου οι οποίοι είναι οι Κωνσταντίνος Φάνος, Φώτης Τρίαρος και Αβραάμ Πιττάκης. Τα υπόλοιπα επτά μέλη είναι οι Γιαννής Τσαγγάρης, Πάμπος Χαραλάμπους, Γιώργος Φυλακτού, Γιώργος Τσόκκος, Κώστας Καράς, Μάριος Μακρόνησος, Κώστας Γερμανός.

Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως δεν ανακοινώθηκε στη συνέλευση το όνομα του πρώην προέδρου του σωματείου Σωτήρη Κόκκινου, κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά. Εκφράζεται όμως η αισιοδοξία ότι τελικά θα βρίσκεται και αυτός στη διοίκηση, αφού είναι και από τους μεγαλομετόχους της εταιρείας. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι με βάση το καταστατικό, τα μέλη της διοίκησης της εταιρείας μπορούν να είναι από έξι μέχρι δεκαπέντε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ