aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Είναι για να απορεί κανείς…

Παραλίμνι: Είναι για να απορεί κανείς…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στο Παραλίμνι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από τους δύο υποβιβασμούς τα τρία τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και οι φίλοι της ομάδας δεν έδωσαν μαζικά το «παρών» τους στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής.

Στα αξιοσημείωτα περνά και το γεγονός πως πολλά διοικητικά στελέχη που οδήγησαν τον σύλλογο στον υποβιβασμό απουσίαζαν. Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους Παραλιμνίτες να δώσουν το «παρών» τους στην αυριανή κρίσιμη εκλογική Γενική Συνέλευση (η δεύτερη συνεχόμενη για την ανάδειξη νέας διοίκησης), αφού, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «κρίνεται η ζωή και η ύπαρξη του σωματείου».

Πάντως, είναι να απορεί κανείς το πώς έφθασε το σωματείο σε αυτή την κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια αυτοί που είχαν τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας και την οδήγησαν δύο φορές στον απευθείας υποβιβασμό, έβγαζαν προς τα έξω ότι περίπου έλυσαν τα προβλήματα και πως η Ένωση είναι στον σωστό δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ