aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: Έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα

Παραλίμνι: Έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα

Το Παραλίμνι σε άλλο ένα παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα και πολλά ψυχικά αποθέματα, με αποτέλεσμα να πάρει το σπουδαίο «διπλό» στο ντέρμπι με τον Οθέλλο (3-1). Ήταν το πρώτο τρίποντο για τους βυσσινί και πανηγυρίστηκε έντονα από τους οπαδούς της ομάδας, που πήγαν στην Αθηένου και στήριξαν τους παίκτες.

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ στο προχθεσινό παιχνίδι, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πήρε τη νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Θεόδωρος Ιωσηφίδης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα και έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο αντίπαλο πλεκτό δύο φορές, δικαιώνοντας τον προπονητή του για την… έμπνευση που είχε να τον ρίξει στο ματς. Ο Αντώνης Κουμής πέτυχε το άλλο γκολ και ισοφάρισε προσωρινά για τους βυσσινί. Πολύ καλή απόδοση είχε ο Ματιέ Βαλβέρντ, ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας ξεπλήρωσε και με το παραπάνω το τραγικό λάθος που έκανε στο παιχνίδι στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της επιστροφής στην Α’ Κατηγορία. Επόμενο παιχνίδι για το Παραλίμνι είναι με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου στο «Τάσος Μάρκου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ