aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παραλίμνι: Έχασε, αλλά άρεσε

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Θετική εικόνα παρά την ήττα έβγαλε το Παραλίμνι στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας (1-2), που έγινε στο «Τάσος Μάρκου». Ο προπονητής των βυσσινί Κώστας Καϊάφας έβγαλε εκ νέου χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του, μέσα από τις δοκιμές που επιχείρησε.

Για άλλη μια φορά ο Κύπριος κόουτς απέδειξε ότι λίγη σημασία έχει γι’ αυτόν το αποτέλεσμα στα φιλικά παιχνίδια, αφού ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ έκανε μαζικές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, σε αντίθεση με τον αντίπαλο προπονητή, που λόγω της έναρξης του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα, έκανε τις αλλαγές του στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα.

Το μοναδικό γκολ του Παραλιμνίου σημείωσε ο Βραζιλιάνος Μοράες, ο οποίος είδε δίχτυα για τρίτη φορά σε τέσσερα φιλικά. Δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο τεστ με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας οι Κοσμάς, Κοτζιοκνεάν, Ιωάννου και Γιωρκάτζιης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ