aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠαραλίμνι-ΑΕΖ: Πρόκριση για τους δικούς τους λόγους

Παραλίμνι-ΑΕΖ: Πρόκριση για τους δικούς τους λόγους

Ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου», εκεί όπου το Παραλίμνι θα υποδεχθεί την ΑΕΖ, στην Α’ φάση του Κυπέλλου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι βυσσινί βλέπουν τον θεσμό ως μια πηγή εσόδων σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο έναν «εμπορικό» αντίπαλο.

Γι’ αυτό θέλουν την πρόκριση σε βάρος της ομάδας του Ζακακίου. Από πλευράς τους οι πράσινοι της Λεμεσού, μετά την κακή πορεία στο πρωτάθλημα, θέλουν να ρεφάρουν μέσω του Κυπέλλου αφού ξέρουν ότι ενδεχόμενη πρόκριση θα τους τονώσει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας και δη του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναμένεται ότι τόσο ο προπονητής του Παραλιμνίου, Κώστας Καϊάφας, όσο και ο τεχνικός της ΑΕΖ, Νικόλας Μαρτίδης, θα πραγματοποιήσουν κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα θέλοντας να φρεσκάρουν την ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ