aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι: 19 διοικητικές αποχωρήσεις και πέντε νέες προσθήκες

Παραλίμνι: 19 διοικητικές αποχωρήσεις και πέντε νέες προσθήκες

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με 19 αποχωρήσεις και πέντε νέες προσθήκες ξεκαθάρισε το διοικητικό σκηνικό στην Ένωση. Τον Μάιο του 2014 η Ένωση ανακοίνωσε 27αμελής διοίκηση υπό την προεδρία του Σωτήρη Κόκκινου. Η θητεία της διοίκησης Σωτήρη Κόκκινου ήταν τριετής.

Μετά από δύο χρόνια ακριβώς, από την 27αμελή διοίκηση του Σωτήρη Κόκκινου σταδιακά αποχώρησαν 19 μέλη εκ των οποίων ανάμεσα τους και πρωτοκλασάτα στελέχη και συνεχίζουν στο νέο Δ.Σ. μόνο τα 8 μέλη, τα οποία μαζί με τα 5 νέα αποτελούν την νέα 13αμελή διοίκηση η θητεία της οποίας λήγει τον ερχόμενο Μάιο.

Τα 8 μέλη που απόμειναν και συνεχίζουν είναι οι Δημήτρης Τσίσσιος, Μιχάλης Οικονόμου, Κώστας Στρατής, Πάμπος Βράκας, Κώστας Καράς, Γιώργος Φλουρής, Ιεζεκιήλ Φλουρής, Παναγιώτης Νέος.

Στην προεδρία θα είναι ο Δημήτρρης Τσίσσιος που στην διοίκηση Κόκκινου ήταν αναπληρωτής πρόεδρος. Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος παραμένει ο Μιχάλης Οικονόμου. Τα 5 νέα μέλη που προστέθηκαν στην διοίκηση Δημήτρη Τσίσσιου είναι οι Κωνσταντίνος Φάνος, Αντωνία Κοτζιάπασιη, Φώτης Τρίαρος, Κυριάκος Ττίκκης, Παναγιώτης Σκάττος.

Τα 19 μέλη που αποχώρησαν από την 27αμελή διοίκηση Κόκκινου είναι οι Σωτήρης Κόκκινος, Μάριος Μακρόνησος, Κώστας Ηροδότου, Γιώργος Μουστακάς, Ντίνος Κοσιής, Μιχάλης Λοΐζου, Αδάμος Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Γερμανός, Βαγγέλης Κέλης, Σολωμός Σολωμού, Ξένιος Τζιερκέζος, Γιώργος Τσόκκος, Τάσος Εγγλέζου, Νίκος Καλλίσης, Ανδρέας Μάρκου, Φύτος Νεοφύτου, Σίμος Σπαρτιάτης, Πάμπος Χαραλάμπους, Στέλιος Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ