aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΝΣΥΦΙ Ολυμπιακού Λευκωσίας: «Να ξεκαθαρίσει η κατάσταση διοικητικά»

ΠΑΝΣΥΦΙ Ολυμπιακού Λευκωσίας: «Να ξεκαθαρίσει η κατάσταση διοικητικά»

Mε ανακοίνωσή του ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ολυμπιακού Λευκωσίας αναφέρεται στη μεγάλη νίκη επί του Οθέλλου και δίνει ραντεβού για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια στην Αραδίππου:

“Μπράβο στην ομάδα μας, σε παίκτες και προπονητή για τη νίκη. Μπράβο, γιατί παρ’ όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες έδωσαν τα πάντα και στο τέλος μας χάρισαν αυτή την περήφανη επιτυχία.

Παράλληλα, είναι η στιγμή μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ΔΣ με τις παραιτήσεις των περισσότερων μελών του συμβουλίου καθώς και την επικίνδυνη καθυστέρηση πληρωμών τόσο στους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές αλλα και σε παλιές υποθέσεις να ξεκαθαρίσει η κατάσταση διοικητικά. Η παρούσα κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί δεν μπορεί να συνεχιστεί ούτε μέρα και μόνο ζημιά κάνει στο σωματείο. Όλοι μας να σταθούμε δίπλα στο σωματείο κρατώντας υπεύθυνη στάση που να βοηθά και όχι να επιδεινώνει και να διχάζει περαιτέρω.

Τέλος, ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην άνοδο και θα το φωνάζουμε όπως κάναμε και σήμερα σε κάθε γήπεδο της κατηγορίας. Όσοι πιστοι προσέλθετε…

Υ.Γ Και οι τρείς αλλαγές τρεις Κύπριοι κάτω των 21 με μεγάλη συμβολή στην ανατροπή. Να τα βλέπουν κι αυτά αυτοί που πρέπει.

– ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ