aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΝΣΥΦΙ Ολυμπιακός: «Άστοχες και αχρείαστες ανακοινώσεις»

ΠΑΝΣΥΦΙ Ολυμπιακός: «Άστοχες και αχρείαστες ανακοινώσεις»

Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ολυμπιακός, με την οποία αναφέρεται στην τοποθέτηση του Δ.Σ. των “μαυροπρασίνων” για τις δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά:

“Αφού το ΔΣ του σωματείου μας “μελέτησε το θέμα των δημοτικών εκλογών” και σαν πολιτικό γραφείο προχωρά σε άστοχες και αχρείαστες ανακοινώσεις, εμείς ως ένα καθαρά οπαδικό σύνολο από άτομα που είναι πάντοτε κοντά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όχι μόνο σε προεκλογικές περιόδους δηλώνουμε (ξανά) τα εξής:

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει πολιτικό κριτήριο και ξέρει ποιον και ποιούς θα στηρίξει στις εκάστοτε εκλογές. Δεν χρείαζεται ούτε υπενθυμίσεις ούτε υποδείξεις. Πρακτικές αγέλης αρμόζουν σε άλλους και δεν είναι αποδεκτές.

Επίσης, αν ανακοίνωση έχει βγει για οικονομικούς λόγους τότε ρωτάμε το εξής απλό: Αν κάποιο πρόσωπο/κόμμα άλλου χωρου εισφέρει οικονομικά τότε θα βγει αντίστοιχη ανακοίνωση που να λέει τα ίδια;

Έτσι ως διαμαρτυρία δεν θα υπάρχει ΟΥΤΕ ΤΥΜΠΑΝΟ, ΟΥΤΕ ΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Θα στηρίξουμε τους παίχτες μας με άλλους τρόπους, όμως οφείλουμε στην ιστορία του σωματείου μας να διαμαρτυρηθούμε.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931″.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ