aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠανέτοιμοι για το ντέρμπι με την Ομόνοια Αραδίππου

Πανέτοιμοι για το ντέρμπι με την Ομόνοια Αραδίππου

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα η ομάδα του ΑΣΙΛ χωρίς κανένα πρόβλημα (πλήν του Τοφιά). Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές για την επιμονή και υπομονή που επέδειξαν τον τελευταίο μήνα και την μόνιμη μετακίνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου μέχρι σήμερα.

Παρά τις δυσκολίες, έδειξαν ότι γνωρίζουν το κοινό συμφέρον του Σωματείου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει διαχρονικά με το γηπεδικό. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να έρθει ο κόσμος της Λύσης και όχι μόνο, για να στηρίξει την αυριανή, πολύ δύσκολη, προσπάθεια.

Kάλεσμα στον κόσμο: «Η ομάδα μας επιστρέφει στο “Γρηγόρης Αυξεντίου” για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο και φορμαρισμενη Ομόνοια Αραδίππου με στόχο την νίκη που θα δώσει φτερά και στους ποδοφσαιριστές μας για την συνέχεια! Οι μαχητές του Βέσκο Μιχαήλοβιτς θέλουν ένα γεμάτο γήπεδο για να τους σπρώξει στην επιτυχία και αυτό αναμένουμε να γίνει! Στηρίξτε την προσπάθεια, δώστε παλμό και σπρώξτε τον ΑΣΙΛ σε νέο τρίπονο!»

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Εναρξη αγώνα στις 14:30.

Τα ταμεία ανοίγουν στις 13:40. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ