aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠανάξια πρωταθλήτρια η «Αθάνατη»!

Πανάξια πρωταθλήτρια η «Αθάνατη»!

Όπως κάθε παραμύθι, έτσι κι αυτό της Αλκής είχε χαρούμενο τέλος. Μετά την ιστορική άνοδο στην Α’ Κατηγορία, η ομάδα της Ορόκλινης πανηγυρίζει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, μια στροφή πριν από το φινάλε της σεζόν.

Η «Αθάνατη» έκανε το καθήκον της χθες στο «Γρηγόρης Αυξεντίου» επικρατώντας του ΑΣΙΛ και όπως ήταν φυσιολογικό, μετά το τέλος του αγώνα στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτι τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στα αποδυτήρια από τους πρωταθλητές που «έγραψαν» τον καλύτερο επίλογο σε μια ονειρεμένη σεζόν.

Έτσι, την τελευταία αγωνιστική μέσα στο «Αμμόχωστος» θα στηθεί τρελό πανηγύρι από τους φίλους της ομάδας για την εξασφάλιση της ανόδου και την κατάκτηση του τίτλου. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι δύο στόχοι της Αλκής επιτεύχθηκαν με σχετική άνεση, αφού η «Αθάνατη» ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, δικαιώνοντας τη διοίκηση του Άντη Λόππα για τους κόπους και τις θυσίες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια.

Γιατί αυτή η Αλκή βρίσκεται στο σημείο που είναι τώρα λόγω της πολύ καλής διαχείρισης που έγινε από το Δ.Σ. αλλά και της εξαιρετικής δουλειάς των παικτών και του προπονητή Σάββα Δαμιανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ