aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠαναγή: «Πώς θα πείσει έναν Αρειανό ο κ. Μακρίδης; Θα δείτε το Σάββατο τον επενδυτή»

Παναγή: «Πώς θα πείσει έναν Αρειανό ο κ. Μακρίδης; Θα δείτε το Σάββατο τον επενδυτή»

Ο Τζον Παναγή, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Άρη Λεμεσού μίλησε στον Sports 1 Λεμεσού και στον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα απαντώντας σε όσα ανέφερε ο Μάριος Μακρίδης, αποκαλύπτοντας πως το Σάββατο στη Γενική Συνέλευση θα παρουσιάσει τον υποψήφιο επενδυτή που εκδήλωσε ενδιαφέρον να επενδύσει στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

«Με πόνο ψυχής απέναντι στον Μάριο Μακρίδη, προσωπικά όταν είπα ότι θα μπει ταφόπλακα (σ.σ. σε προηγούμενες δηλώσεις του) στον Άρη, το είπα και το εννοώ και θα σας το εξηγήσω: Ήμουν ο πρώτος που τον στήριξα, όταν εγώ ήμουν ο βασικός στα οικονομικά, να βοηθήσω για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος τον περασμένο Ιούλιο», είπε αρχικά.

Για τους ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν που υπέγραψαν είπε: «Από τον Απρίλη που ξέραμε όλοι ποια είναι η απόφαση της ΚΟΠ, εμείς προγραμματίζαμε την επόμενη περίοδο. Μπορεί να ήταν λίγοι αλλά ποιοτικοί. Σχεδόν όλοι είχαν προτάσεις από όλη την Κύπρο και από ομάδες της Α’ Κατηγορίας, όπως και ο προπονητής μας. Εμείς για να τους δέσουμε τους βάλαμε να υπογράψουν για να τους έχουμε εξασφαλισμένους. Αν δεν το κάναμε θα έφευγε το 80%. Αυτό ως απάντηση στον κ. Μακρίδη και τους συνεργάτες του (σ.σ. υποστηρίζουν πως ο προγραμματισμός μπορούσε να περιμένει».

«Πέρσι στο Δ.Σ που βγήκε και κάναμε συνεδρίες κάθε βδομάδα, βλέπαμε πως δεν μπορούσαμε να φέρουμε λεφτά στο Σωματείο. Ο κ. Λυσάνδρου προσπαθούσε να φέρει επενδυτές, όμως τελικά δεν ήρθαν. Το ίδιο και ο κ. Μακρίδης που διοίκησε για 8 μήνες. Θέλω να κάνω προσωπικά μια ερώτηση στον κ. Μακρίδη: Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει από τον Ιούλη μέχρι τον Φεβράρη που παραιτήθηκε, πως μπορεί να πείσει ένα γνήσιο Αρειανό ότι θα το κάνει φέτος; Μάλιστα το μπάτζετ αυξήθηκε στις 450.000, ενώ πέρσι ήταν 330.000. Όταν πέρσι δεν μπόρεσε να φέρει ούτε ένα επενδυτή και ούτε να βάλει ο ίδιος λεφτά πως θα μπορέσει φέτος;».

Για τον επενδυτή κατέληξε: «Αν βρήκαν επενδυτή να τον φέρουν το Σάββατο στη Γενική Συνέλευση. Εμάς το Σάββατο ο επενδυτής του Συνδυασμού θα είναι παρών. Τον γνωρίζετε και είναι εκ Λεμεσού. Θα τον δείτε το Σάββατο. Επειδή εμείς θέλουμε ο Άρης να ανεβεί Κατηγορία. Όταν δουν τον επενδυτή θα πειστούν όλοι και θα τελειώσει η ιστορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ