aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Τακτακαλάς: «Να στηρίξουμε τα παλληκάρια μας»

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Τακτακαλάς: «Να στηρίξουμε τα παλληκάρια μας»

Ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Τακτακαλάς 1931 για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό, αγωνιστικές και μη.

Αναλυτικά: «Ακόμη μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Μια χρόνια που άρχισε με τους ίδιους στόχους όπως τα τελευταία χρόνια την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας στα σαλόνια της πρώτης εθνικής. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 3 θέση και είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο της, με τα τόσα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Ολυμπιακό μας.

Η διοίκηση μας κάνει τα πάντα καθημερινά με χίλιους τρόπους να φέρει χρήματα στο ταμείο ώστε να πληρωθούν οι παίχτες μας και οι παλιές οφειλές. Εμείς ως ελάχιστο πρέπει να ακολουθάμε την ομάδα μας παντού και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

Το Σάββατο στις 14:30 δίνουμε ένα από τους 10 τελικούς με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου στην έδρα μας. Μέτα από τόσες εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αλλά και την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου είναι καθήκον μας να στηρίξουμε τα παλληκάρια μας γιατί το αξίζουν.

Φίλε, αδερφέ, συναγωνιστή Ολυμπιακέ το Σάββατο δίνουμε όλοι το παρόν μας στο γήπεδο σπρώχνοντας με κάθε δυνατό τρόπο την ομάδα μας προς τη νίκη. Μια νίκη πολύ σημαντική η οποία θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας.

Τέλος στο γήπεδο θα είναι διαθέσιμα διάφορα προϊόντα της ομάδας μας και του Συνδέσμου Φιλάθλων, καθώς και οι λαχνοί ενίσχυσης αξίας 20 ευρώ. Η κάθε βοήθεια από τον καθένα μας είναι σημαντική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ