aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαλαίμαχοι ΕΝΠ: «Ντροπή σ' αυτούς που τα έχουν μαζί μας»

Παλαίμαχοι ΕΝΠ: «Ντροπή σ’ αυτούς που τα έχουν μαζί μας»

Οι παλαίμαχοι της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν τη στήριξή τους στην ομάδα και καλούν τον κόσμο της να έρθει κοντά της και να τη βοηθήσει να επανέλθει εκεί που της αξίζει.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης δηλώνουν στήριξη στους διοικούντες το σωματείο και δεν θα ασχοληθούν πλέον με τον οποιοδήποτε προσπαθεί να τους επιρρίψει ευθύνες για το κατάντημα της ομάδας. Όπως πάντοτε στηρίζαμε την αγαπημένη μας ομάδα, θα τη στηρίξουμε και τώρα και πάντα, για να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει και της αξίζει.

Δεν πιστεύουμε να θέλουν να μας φορτώσουν το χρέος των τεσσάρων εκατομμυρίων του σωματείου, που έγινε διαχρονικά, με τεράστια λάθη και άλλα εγκλήματα από όλα τα διοικητικά συμβούλια, για να καταντήσουμε στη θέση που είμαστε σήμερα. Μέχρι το 1990 χρωστούσαμε κάποιες δεκάρες και σήμερα φτάσαμε σε αυτό το υπέρογκο χρέος. Τιμή μας που υπήρξαμε ποδοσφαιριστές της Ένωσης και ντροπή σε αυτούς που τα έχουν μαζί μας. Θέλουμε να τονίσουμε πως όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα, θα στηρίξουμε την ομάδα μας για να μπορέσει να επιβιώσει και να επανέλθει στην Α’ Κατηγορία.

Καλούμε όλους τους Παραλιμνίτες και τους φίλους της Ένωσης να βοηθήσουν την ομάδα όπως μπορούν οικονομικά, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις άμεσες και στις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις της. Θα πρωτοστατήσουμε στην πώληση του λαχείου των 50 ευρώ για να ενισχύσουμε και να κρατήσουμε την Ένωση εκεί που της αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ