aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάφος FC: Στα κάρβουνα για Δημοσθένους

Πάφος FC: Στα κάρβουνα για Δημοσθένους

Χαμόγελα αισιοδοξίας στην Πάφος FC για τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι γαλάζιοι πέτυχαν ένα δύσκολο αλλά συνάμα πολύ σημαντικό «διπλό» στην Αραδίππου επί της τοπικής Ομόνοιας (1-0) και έφτασαν τους έξι βαθμούς, κάτι που δεν κατάφερε καμία από τις ομάδες που έχουν θέσει ως στόχο τους την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ιωάννου έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και διαφύλαξαν εξαιρετικά το υπέρ τους αποτέλεσμα, από το γρήγορο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Χαράλαμπος Δημοσθένους (49’).

Ο αρχηγός της Πάφος FC ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης επί των «περιστεριών», όμως στάθηκε άτυχος αφού λίγα λεπτά αργότερα τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση, όμως το μέγεθος του τραυματισμού θα διαφανεί ίσως και εντός της ημέρας, όταν ο παίκτης θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν προέκυψαν από τον αγώνα του Σαββάτου και έτσι ο Δημήτρης Ιωάννου άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ