aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάφος FC: Παίκτης διαφοράς ο Πατουλέα

Πάφος FC: Παίκτης διαφοράς ο Πατουλέα

Είναι ο παίκτης που αποκτήθηκε το καλοκαίρι προκειμένου να δώσει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα για την Πάφος FC και αυτός φρόντισε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της σεζόν στη Β’ Κατηγορία να στείλει το μήνυμα ότι η ομάδα μπορεί να βασιστεί επάνω του.

Ο λόγος για τον Αντριάν-Μαριάν Πατουλέα, ο οποίος είδε δίχτυα δύο φορές στο ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Οθέλλο (2-1), χαρίζοντας τη νίκη στους γαλάζιους. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ιωάννου επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του 32χρονου Ρουμάνου επιθετικού, ο οποίος κουβαλά τεράστιες εμπειρίες από το πρωτάθλημα της χώρας του και φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής.

Στην Πάφος FC ελπίζουν -όπως φυσικά και για όλους τους παίκτες- ότι ο Πατουλέα θα έχει ανάλογες εμφανίσεις και στη συνέχεια, για να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει άμεσα στην Α’ Κατηγορία και μάλιστα ως πρωταθλήτρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ