aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάφος FC: «Νιώθω τον ίδιο πόνο με εσάς…»

Πάφος FC: «Νιώθω τον ίδιο πόνο με εσάς…»

Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου Ίμπσον Μέλο, εξέφρασε την απογοήτευση για την διαβάθμιση της ομάδας του στην δεύτερη κατηγορία, μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ευχαριστεί όλους τους οπαδούς για την στήριξη και εύχεται η ομάδα να καταφέρει να επιστρέψει σύντομα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βραζιλιάνος άσος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που είδαν στο γήπεδο την προσπάθεια της ομάδας και την βοήθησαν στην μάχη για παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Σας ευχαριστώ για την στήριξη σήμερα, όλους τους οπαδούς της Πάφου. Απολογούμαι που δεν αφήσαμε την Πάφο εκεί που έπρεπε, στην πρώτη κατηγορία. Ελπίζω να έρθετε πίσω μαζί. Θέλω όλοι να καταλάβετε ότι νιώθω τον ίδιο πόνο με εσάς».

Μήνυμα στο Fcaebook, άφησε και ο Χαράλαμπος Δημοσθένους, ο οποίος ελπίζει η Πάφος να επιστρέψει γρήγορα στα «μεγάλα σαλόνια» και παράλληλα απολογείται κι αυτός προς τον κόσμο: «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο της Πάφου, που υπέρβαλε εαυτό σήμερα στο γήπεδο. Εγώ νιώθω ευλογημένος που αγωνίστηκα στην πόλη μου, στην ομάδα μου με τον ήρωα στο στήθος μπροστά σε αυτόν τον μαγικό λαό της Πάφου. Τα συναισθήματα μου για εσάς δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια. Ελπίζω η Πάφος να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ