aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάφος FC: Ενημερώνει την Ε.Ε. της ΚΟΠ για τις προθέσεις της

Πάφος FC: Ενημερώνει την Ε.Ε. της ΚΟΠ για τις προθέσεις της

Από τα λόγια στις πράξεις θα περάσει η Πάφος FC για αύξηση των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας από 14 σε 16. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διοίκηση των γαλάζιων είχε επαφές με αρκετά σωματεία που παρουσιάζονται θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και σήμερα θα ενημερώσει την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ για τις προθέσεις της.

Σε μεταγενέστερο στάδιο -το συντομότερο δυνατό- θα καταθέσει και γραπτό αίτημα στην Ομοσπονδία, στο οποίο θα αναφέρονται οι λόγοι που επιθυμεί την αύξηση των ομάδων.

Ποιοι είναι αυτοί; 1) Θα καταργηθούν τα γκρουπ και θα μειωθούν τα «ύποπτα» ματς. 2) Περισσότεροι Κύπριοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Α’ Κατηγορία και 3) Οι ομάδες που θα υποβιβάζονται δεν θα τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους από τον Φεβρουάριο.

Απ’ εκεί και πέρα, τα θέματα προγραμματισμού της Πάφος FC έχουν μπει προς το παρόν στο «ψυγείο», αφού τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα παρθεί για αύξηση ή όχι των ομάδων. Αλλιώς θα σχεδιαστεί η ομάδα για τη Β’ Κατηγορία και αλλιώς για τα «σαλόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ