aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάφος FC: «Αυτή η ομάδα θα χαθεί εάν…»

Πάφος FC: «Αυτή η ομάδα θα χαθεί εάν…»

Πραγματοποιήθηκε απόψε η συνέντευξη Τύπου της Πάφος FC, μία εβδομάδα πριν από τη Γενική Συνέλευση, με τον πρόεδρο της ομάδας Χριστάκη Κάιζερ να κρούει το καμπανάκι του κινδύνου. «Αν δεν καταλάβει ο φίλαθλος κόσμος, οι επιχειρηματίες, ο δήμος, ότι πρέπει να βοηθήσουν, τότε θα χαθεί αυτή η ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μια ομάδα για να έχει μέλλον πρέπει να την αγαπήσουμε. Πρέπει να στηρίξουμε αυτό το σωματείο. Αρκετά μέλη του Δ.Σ. παραιτήθηκαν όχι γιατί πήγαμε Β’ Κατηγορία, αλλά γιατί δεν έχουμε οικονομική βοήθεια. Να καλέσουμε όλους τους έξυπνους και όλους τους ηλίθιους που κρύβονται στις καφετέριες και στα Facebook να έρθουν κοντά, να βοηθήσουν, να στηρίξουν και όχι μόνο να κρίνουν», είπε.

Κάνοντας τον απολογισμό  της λήξασας σεζόν, αφού είπε «μία μεγάλη συγνώμη στους πραγματικούς φίλους της ομάδας», σημείωσε μεταξύ πολλών άλλων ότι «κάποιοι ποδοσφαιριστές μας στο τελευταίο παιχνίδι δεν ανταποκρίθηκαν» και ότι «η ευθύνη βαραίνει όλους, μαζί και τη διοίκηση».

Πλέον, το ενδιαφέρον μεταφέρεται για την επόμενη Παρασκευή, όπου θα παρθούν αρκετές αποφάσεις γύρω από το μέλλον της ομάδας και δεν αποκλείεται να προκύψουν σοβαρές εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ